Comunicat de presa

de GTI TAXI


Postat la data 20 Noiembrie 2015, 9:00 PM


GTI TAXI este o noua aplicatie de comenzi taxi care duce standardele calatoriei cu taxiul la un alt nivel.

Noua aplicatie vine intr-o piata extrem de competitiva cu scopul de a creste calitatea calatoriilor cu taxiul. Aplicatia a fost dezvoltata de catre o echipa de profesionisti cu o experienta internationala extensiva in dezvoltarea de aplicatii dedicate transportului de persoane in regim de taxi. Beneficiind si de suportul unei echipe cu o experienta de peste 20 de ani pe piata serviciilor taxi din Romania, a rezultat un produs global adaptat pietei locale. GTI TAXI este aplicatia care va pune in legatura directa soferi profesionisti si clienti seriosi, direct de pe telefonul mobil.

Aplicatia GTI TAXI este disponibila gratuit pentru clienti in Google Play si in App Store. De asemenea, aplicatia este gratuita si pentru soferii care doresc s-o descarce din Google Play. GTI TAXI este aplicatia care va avea cea mai mare acoperire nationala, fiind lansata simultan in 24 de orase din tara, acoperind un numar mare de soferi de taxi si de clienti.

GTI TAXI permite clientilor sa-si comande un taxi, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa-si aleaga soferii preferati sau sa blocheze anumiti soferi.

Aplicatia GTI TAXI va fi, in prima faza, accesibila unui numar de 1500 de taximetristi, la care se vor adauga lunar peste 500 de noi soferi de taxi atat din Bucuresti cat si din tara.

Pentru soferii de taxi, GTI TAXI inseamna un plus de clienti. Aplicatia dedicata soferilor poate fi instalata pe orice smartphone sau tableta cu sistem de operare Android. GTI TAXI este un agregator de comenzi, reprezentand o solutie suplimentara de gasire de noi clienti, disponibila oricarui taximetrist care functioneaza conform legislatiei.

GTI TAXI vine sa completeze experienta clientilor in materie de transport urban si constituie o alternativa viabila pentru soferii care pot sa-si largeasca baza de clienti.

Simplu, rapid si de incredere!