Postat la data 20 Noiembrie 2015, 9:00 PM


Noua aplicatie GTI TAXI, acum la dispozitia ta!

Am lansat GTI TAXI, cea mai noua aplicatie pentru comenzi de taxi! Acum ai la dispozitie un serviciu de calitate, ce iti ofera acces la un numar impresionant de taxiuri de la diferite companii.

Nu-ti incerca norocul cu diferite dispecerate si pierde mult timp cautand un taxi disponibil! Experimenteaza ce inseamna o calatorie la nivel profesionist alaturi de GTI TAXI. Simplu, rapid si de incredere!

Aplicatia iti ofera posibilitatea de a alege soferul si taxiul preferat, in functie de experienta personala anterioara sau de aprecierile date de alti clienti. Cunoscand tariful practicat, poti calcula dinainte valoarea estimata a cursei tale sau o poti face in timp real, folosind in ambele cazuri functia 'CostControl.' La finalul cursei, poti acorda un calificativ soferului de taxi si poti crea liste cu soferii preferati sau cei pe care doresti sa ii eviti. Avand toate detaliile despre taximetrist si dotarile masinii la indemana, placerea alegerii iti apartine!

Si pentru soferii de taxi, aplicatia a fost conceputa la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. Acestia pot vedea locul exact in care se afla clientul cat si ruta optima catre locatie, dupa preluarea comenzii. Prin intermediul aplicatiei, ei pot primi comenzi selectiv (pe baza distantei fata de client), sau pot prelua comenzi pentru zilele urmatoare. Exista de asemenea posibilitatea de a comunica cu clientul prin intermediul chat-ului cat si de a acorda calificative clientilor problematici. Un serviciu la indemana, pentru toti soferii dornici sa isi creasca veniturile!

Aplicatia GTI TAXI este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Incearca si vei vedea diferenta! De acum, comenzile de taxi sunt o placere!


Postat la data 20 Noiembrie 2015, 9:00 PM


GTI TAXI cea mai mare acoperire din Romania

Suntem prezenti deja in 24 de orase si acesta este doar inceputul. Din dorinta de a fi mult mai aproape de clienti si de a le veni in ajutor, am realizat aplicatia GTI TAXI prin care iti poti comanda taxiul preferat din doar 2 click-uri. S-a incercat o acoperire cat mai mare a zonelor din tara pentru ca toti clientii sa beneficieze de facilitatile tehnologiei moderne. Suntem prezenti deja in 24 de orase importante ale tarii si acesta este doar inceputul.

Aplicatia GTI TAXI este disponibila gratuit in App Store si Google Play.

Odata instalata, aplicatia GTI TAXI poate fi folosita in oricare oras te-ai deplasa. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa cauti firme de taxi si numere de telefon din orasele respective: trebuie doar sa accesezi aplicatia si problema este rezolvata!

Orasele in care aplicatia este disponibila sunt:

  • Zona de Nord: Suceava si Baia Mare;
  • Zona de Sud: Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Pitesti;
  • Zona de Est: Constanta, Braila, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Bacau, Piatra-Neamt;
  • Zona de Vest: Oradea, Arad, Timisoara, Cluj;
  • Centrul tarii: Brasov, Sibiu, Targu Mures;
  • Capitala: Bucuresti.

GTI TAXI simplu, rapid si de incredere!